Овощные салаты

Булгур с курицей! Рецепты ПП! Bulgur with chicken!

52



Булгур с курицей!
Ингредиенты:
– булгур – 200г,
– куриное филе – 450г,
– лук – 120г,
– морковь – 260г,
– 2 зубчика чеснока,
– соль и специи.
Приготовление: замочить булгур на 30 мин и промыть. Лук мелко нарезать и обжарить на сковородке, смазанной маслом. Добавить морковь и обжарить еще 4-5 минут. Куриное филе обжарить с луком и морковью мин 5-7, посолить и добавить специи. Добавить булгур, залить водой и и тушить под крышкой 20-25 мин. Булгур с курицей готов! Приятного аППетита!!! На 100г – 110,2 ккал, Б/Ж/У -12,4/1,0/13,0

Bulgur with chicken!
Ingredients:
– булгур – 200 g,
– chicken fillet – 450 g,
– onions – 120 g,
– carrots – 260 g,
– 2 garlic gloves,
– salt and spices.
Preparation: to wet булгур for 30 min. and to wash out. Onions small to cut and fry on the frying pan oiled. To add carrots and to fry 4-5 more minutes. To fry chicken fillet with onions and mines carrots 5-7, to salt and add some spice. To add булгур, to fill in with water and and Bulgur with chicken is ready to extinguish under a cover of 20-25 min.! Bon appetit!!! On 100 g – 110,2 kcal, B/Zh/U-12,4/1,0/13,0

source

Добавить комментарий