Мясные салаты

ТВОРОЖНЫЙ ВОЗДУШНОЕ ПЕЧЕНЬЕ К ЧАЮ/ТЕЗ ВА ОСОН ТВОРОГЛИ ПЕЧЕНИЛАР/ХАЙИТГА ПИШИРИКЛАР/ UZBEK AYOLI

34



На канале очень много рецепты. Подписывайтесь на наш канал https://www.youtube.com/channel/UCeg_rPsVxt9tOW_nLnjlIyw
_____________________________________________

творог 250 гр
слив масло 150 гр
сахар 4 ст л (70 гр)
мука 2 ст (320-350 гр)
разрыхлитель 10 гр
щепотка ванилин

выпекать при 180 градус 20-25 минут

выход 38 шт
____________________________________________

творог 250 гр
сарёг ёки маргарин 150 гр
шакар 4 ош кошик (70 гр)
ун 2 стакан ( 320-350 гр)
разрыхлитель 10 гр
бир чимдим ванилин

Катта идишга творог сарёг, шакар солиб бир аралаштирилади. Сунг ун, разрыхлитель ва ванилин солиб юмшок хамир корилади. 30 минут музлатгичда дам олгани куйилади. Тинган хамирни жуда юпка килмай 3-4 мм калинликда ёйилади ва доирачалар тайёрланади. Кесиб олинган доираларни шакарга икки томони бостириб олиб турт буклаб олинади ва духовка листига териб чикилади. Кизиб турган духовкада 180 градусда 20-25 минут пишириб олинади. Юмшок маззали творогли печенилар тайёр, печенилар жуда осон тайёр булади.

ЁКИМЛИ ИШТАХА
___________________________________________
СМОТРИ НА КАНАЛЕ UZBEK AYOLI

манты узбекский

вкусный сытный узбекский мясной хлеб

большое торт наполеон

рецепты из тыквы вкусный ужин

вкусный выпечка к чаю

вкусный ужин из простых продуктов

узбекский самса слоеная

просто и вкусно булочки с творогом

катлама с зеленью
https://www.youtube.com/watch?v=s-xHa8poNJU
перашки как пух

быстро просто вкусно салаты

шоколадный домашний торт

3 вкусный простой печенье к чаю

булочки из тыквы

мясной пирог очень вкусный рецепт
https://www.youtube.com/watch?v=QiFBsRjvk1k
котлети

вкусный рецепт из лаваша завтрак или обед

чак чак

#uzbekayoli #рецепты #вкусныйвыпечка #кчаю #видеорецепт #вкусно #выпечка #кулинария #пишириклар #хайитгапишириклар #твороглипечени #творожныйрецепт #творожноепеченье #осонпишириклар #пишириклартайёрлаш #какприготовить #как #узбекаёликанали #узбекаёлипишириклар #еда #food ##################

source

16 комментариев

Добавить комментарий