Салаты из морепродуктов

Iceberg salad with mussels and cherry tomatoes. Seafood salad. Салат с мидиями и помидорами.

23



Iceberg salad with mussels and cherry tomatoes. Seafood salad.

Ingredients (6 Serving):
– iceberg lettuce 1 2
– cherry tomatoes 500 grams
– mussels 150 grams
– bread crumbs 150 grams
– eggs 4 pcs

For the sauce:
– greek yogurt
– not spicy mustard
– lemon juice
– basil
– dry garlic
– salt
– olive oil

Cooking:
Cook eggs and mussels separately. Cut the salad into medium pieces.
Add salt, paprika and basil to bread crumbs and bake for 10 minutes at a temperature of 180 degrees.
We cut the eggs. Tomatoes cut in half.
To prepare the sauce, mix: Greek yogurt, mustard, dry garlic, basil, olive oil, lemon juice, salt and mix thoroughly.
Add the sauce to the salad and mix all the contents. Bon Appetit!

Салат Айсберг с мидиями и помидорами Черри. Салат из морепродуктов.

Ингредиенты (6 порций):
– салат Айсберг 1 2
– помидоры черри 500 грамм
– мидии 150 грамм
– хлебные сухари 150 грамм
– яйца 4 шт.

Для соуса:
– греческий йогурт
– не острая горчица
– лимонный сок
– базилик
– сухой чеснок
– поваренная соль
– оливковое масло

Приготовление:
Сварить яйца и мидии отдельно. Порежьте салат на средние кусочки.
Добавить соль, паприку и базилик в сухарики и запекать 10 минут при температуре 180 градусов.
Нарезаем яйца. Помидоры разрезать пополам.
Для приготовления соуса смешайте: греческий йогурт, горчицу, сухой чеснок, базилик, оливковое масло, лимонный сок, соль и тщательно перемешайте.
Добавьте соус к салату и перемешайте все содержимое. Приятного аппетита!

source

1 комментарий

Добавить комментарий